Day 9 – Turpaterapia vaihtui talkoiksi

Onneksi ainoastaan päätin, että joka päivä tulee postaus. Ei tullut. Jos olisin luvannut, olisin valehdellut. Valehtelu ei ole ominaisuuksieni joukossa. Valehtelu on epärehellisyyttä. Rehellisyys taas on pohja luottamukselle. Ystävyys pohjautuu luottamukseen.

Punkun kasaus.
Pääsin taas hinaamaan pitkästä aikaa.

(Day 8 – Taas yksi maanantai ja työviikon alku)

Keli = ilma = sää = taivas oli vaihteleva. Sadetta (enemmän ja vähemmän) ja poutaa, täysin pilvistä ja sopivan pilvistä. Silti töiden jälkeen Nummelaan haistelemaan ilmaa. Päivällä oli ollut hyvää purjelentokeliä, mutta nyt koneet maassa. Charlene (C5) myös. Yksi katse taivaalle; voitte työntää koneen takaisin halliin. Tenu oli vielä gridillä. Ollako yksinlentotarkkari, vaiko ei. Hartaiden pohdintojen ja taivaalle tähyilyiden jälkeen “ei”.

Hinauslentäjän ja toisen lentäjän kanssa laitoimme Hinun kotiin ja lepäämään ja odottamaan uutta päivää. Köyden virkkaus alkaa jo sujua. Jäin vielä hetkeksi parantamaan maailman, filosofoimaan, vai ihan vaan juttelemaan parin kollegan kanssa. Auton keula kohti tallia.

Sujuu tuo virkkaus paksummallakin langalla ja isommalla koukulla.

Ponin vesiämpärin täytin, ja leivänkanikoilla hyvittelin, etten ole ehtinyt viettää aikaa hänen kanssaan. Viime syksynä kun lensin paperit, tiesin minulle tulevan haasteita ajankäytön, tai lähinnä sen jakamisen suhteen. Hevostelu ja lentäminen, varsinkin purje sellainen, ovat molemmat aikaa vieviä lajeja. Jompi kumpi tulisi kärsimään, ja pelkäsin sen olevan lentämisen. Mutta toisin on näyttänyt käyvän. Tallilla törmäsin kaveriini, joka pyysi luokseen terassille. Maailman parantaminen jatkukoon!

(Day 7 – 3 ässää)

Sateita, salamoita ja seurustelua; koko päivä EFNU:ssa. Olin maajoukoissa. Minulle kentällä muiden lentäjien (vai oliko se nyt ilmailijoiden, vai sovimmeko että sankirjassani “lentäjä” tarkoittaa “kaikkia ilmailijoita”) kanssa notkuminen on puolet lentämisen ilosta. 1) Olen lentokentällä. 2) Notkun lentäjien kanssa. 3) Juttelen heidän kanssaan lentämisestä, mutta myös paljon muusta. 4) Olen näkemässä ja todistamassa lentämistä eri vehkeillä. 5) Olen auttamassa muita taivaalle, tai muuten vaan. 5) Saan ystäviä.