Day 20 – 737:n kipparina

Kotona kivan näköinen purjelentokeli ja kohti Nummelaa. No ei sitten ollutkaan. Täys pilvisyys matalalla ja alkoi sataa. Ei siinä kauaa kentällä kärvistelty. Suun soiton jälkeen, sateen loputtua ja taivaan hieman kirkastuttua päätimme lähteä aivan extempore kimpassa, 2×2, omien moottorien voimin taivaalle. Päivän suunnitelmissa olleet Ask ja/tai Astir vaihtuivat Toopeen, ja nenä kohden paistetta, Hankoa.

Roope halusi, ja pääsi, siivelle, kun oikein himmailimme.

Yllätyksekseni Hangossa oli porukkaa ja toimintaa. Ja aina niin ystävällisiä ihmisiä, Markus ja Rodney, vastassa. Rodney tarjosi kyytiä kylille ja takaisin. Kelpasi. Tovi tuli istuttua ja juteltua Brygganissa. Toinen samanlainen kentällä.

(Huom. alkoholiton olut, lensin myös takaisin.)

Matkalento moottorin voimin on mun juttu. Näillä taidoilla ja tällä kokemuksella en lähde hetkeen kentän päältä ilman apuvoimia.

Matkailu avartaa. Ja vaihtelu virkistää. Olipa kiva päästä koti- tai Nummelan nurkista astetta kauemmas. Nähdä muailmaa ilmasta käsin laajemmalta kuin EFNU-Hiidenvesi akseltilta. Huomenna uusi yritys liitelylle ja liikehdinnälle. Tai ainakin siipitytöksi ja köysikoiraksi. Ja jos keli pettää, niin ainakin notkuilua.