Day 3 – Närhen munat

Ei, vaan kanan. Kiinalaiset teemunat. Ne ovat niin nams nams. Mutta ne voittaa kyllä simppelimpi versio; kovaksi keitetty kananmuna, kuumana voinokareen kanssa kohti ääntä ja hiljaiseksi menee.

Närhen munat, piti kuukkelista (suomenkielinen versioni sanalle google) tutkia, mistä sanonta tulee. Vain pätevä kaveri löytää hyvin piilotetun pesän. Itse lintukin on hyvin naamioitunut. Munavarkaalle ei niin helppo nakki. (Nakki on hyvää kylmänä Wigren Special sinapin kanssa.)

Kuukkeli, se on muutakin kuin Google. Pitkäikäinen pohjoisen (Venäjän taigat vahvinta esiintymisaluetta), väritykseltään hillityn tyylikäs, ruumiinrakenteeltaan sopusuhtaisen elegantti, metsänkävijän sielunlintu.

Miten tässä näin kävi. Hillittömän hauskat heittoni, ja närhi ja kuukkeli kuuluvat samaan heimoon!

Hauskaa, ja yllättävää, miten ja mistä hengenheimolaisia löytyy. Heistä saa aivan ihmeellisen lisän ja rikkauden omaan elämäänsä. He myös opettavat. Pysähtymään ja kuuntelemaan. Ajattelemaan ajattelematta liikaa. He opettavat oppimaan heistä itsestään, ja opettavat oppimaan itsestäni. Tänään olen vahva syvältä sisältäni. Tänään olen tyytyväinen mitä peilistä näen, ja seison selkä entistä suorempana.